Gravidfotografering

Min första gravid fotografering på vinter, vädret var inte med oss från morgonen men som tur så sjönk temperaturen till nån enstaka minusgrad. Inatt hade en lätt täcke av snö lagt sig här i Umeå och bidrog till väldigt stort del av att bilderna blev så magiskt fina. Ida var så duktigt och höll ut utan att klaga en endaste gång, stor eloge till dig Ida! Här är den första kortet utav denna session. Min duktiga kollega och vän Rebecka från Luleå var också med oss. Ska bli så spännande att se hennes bilder snart!

Den fina kjolen som Ida har på sig på bilden lät jag Kikki sy upp. Kjolen finns nu att låna hos mig för kommande fotograferingar och storleken kan variera från S-L.

Kan inte skryta nog om Kikki, hon är så otroligt duktigt, snäll och förstår konstigt nog alla mina tokiga idéer och gör dom till verklighet genom att gång på gång överträffa sig själv över resultatet hon levererar.