Så hände det!

Så hände det!

Jag blev sjuk! Komiskt nog så skämtade jag om detta med en fotografkollega om att det var länge sen jag var sjuk och att jag nästan önskade mig detta innan resan till Grekland. Allt detta snack bara några timmar innan febern kom och sänkte mig totalt. Ska aldrig mer önska mig detta from nu. Som tur är verkar det bara vara feber och inget annat, puh!

Idag mår jag lite bättre men fick ordern från maken om att bara vila idag. Sagt och gjort så spenderade jag min dag med att kolla på Gossip Girl och druckit massvis med te och honung. Tror att detta gjorde succé så ikväll känner mig mycket bättre och siktar på att jobba på Sveagatan imorrn.

Imorrn kommer jag dessutom att lägga ut tider för julfotografering. Denna år har jag en fin erbjudandet till alla som bokar en julfotografering hos mig. Mer om detta kommer imorrn!