v

Bygg upp ert varumärke med proffsiga företagsbilder

Att ha snygga aktuella bilder på webben är viktigt i en värld där webb och mail tagit över kontakten med kunderna i första hand. Porträttbilder såsom miljöbilder är viktiga för hur era kunder kommer att se på ert företag. En personalkonferens är ett utmärkt tillfälle för att boka in en fotograf. All kontakt med företaget är varumärkesbyggande och påverkar hur era kunder ser och uppfattar er. Alla delar är viktiga, från era produkter eller tjänster till servicegraden hos era anställda. Det gäller att paketera snyggt i alla led och ha ett städat yttre. Att använda professionella snygga bilder gör att ert företag uppfattas som professionellt och pålitligt.

Jag erbjuder er professionell fotografering med topputrustning, kreativa ideer om bildstil, färgval och miljöval, studiofotografering i egen välutrustad studio till det bästa engagemang i Umeå.

PAKETPRISER

Lilla

10 st bilder

4 000 kr

Exkl. moms

Mellan

30 st bilder

9000 kr

Exkl. moms

Stora

60 st bilder

12 000 kr

Exkl. moms

AVTAL & LEVERANS

BILDKVALITÉ

Bilderna är optimerade efter ert önskemål och levereras med högsta kvalité. Vi går gemensamt igenom vilken typ av bilder du behöver och planerar fotografering efter dina önskemål. Det finns möjlighet att köpa till fler bilder i efterhand.

ANPASSAT

Dessa paket är för dig som behöver som behöver lifestyle-bilder, personalporträtt samt miljöbilder. Bilder som kan användas till er hemsida, visitkort, broschyrer, kataloger m.m.

REKOMMENDATIONER