Jag är en fotograf i Umeå som brinner för genuina bilder

Det bästa jag vet är operfekta bilder med tonvis av känslor, värme och kärlek. Inga stela leenden eller konstiga poser, jag gillar när det är naturligt och äkta! Jag fotograferar även i hela Västerbotten och Sverige och har egen studio i centrala Umeå. Jag fullkomligt älskar att fotografera i utomhusmiljöer och hitta den perfekt magiska platsen för varje kund, och använder även drönare för att få till det där lilla extra.

Fotograf i Umeå, Yurika Photography
FOTOGRAF I UMEÅ

Yurika Palmqvist

Jag fotograferar i Umeå, Västerbotten och i hela Sverige.

När vi tillsammans skapar de här bilderna kommer du att berätta din historia och jag kommer att dela med mig av en del av min själ.

Vid varje fotografering försöker jag få till en bild där alla tittar i kameran. Jag kommer inte att spendera en hel fotografering för att få er att le mot kameran samtidigt och missa alla de underbara fantastiska riktiga stunderna. Jag fotar kärlek och familjer i rörelse, inte nödvändigtvis regelrätta porträtt. Det bästa jag vet är operfekta bilder med tonvis av känslor, detta är så jag!

Korta fakta om mig

Ursprung

Jag kommer från Lima, Peru och flyttade med min mamma till Sverige 1992.

Ålder

Är nu inne på 39:e våren. Älskar livet.

Min stora kärlek

Är lyckligt gift med min stora kärlek Björn sedan 2005.

Familj

Är en stolt tvåbarnsmamma till Alva och Vide. Är också en stolt hundmamma till vår älskade staffe Dante.

Personlighet

Jag älskar kramar, skratt och fina rosa saker. Trots en enorm energi och ett stort driv vill jag också kunna landa och grunda mig med ett stilla sinne och närvaro.

Värderingar

Jag brinner för alla människors lika värde och är en väldigt öppen person.

Här har du fotografen som levererar långt över förväntan på allt ifrån det professionella planet till det personliga! Önskar att jag hittat Yurika ännu tidigare i livet men nu släpper jag henne då aldrig! 🙏🏻

Julia Lundberg

Välkommen till studion

Kom gärna förbi och säg hej - jag bjuder på kaffe!

Nygatan 18-20
903 27 Umeå

070-322 50 81
kontakt@yurikaphotography.se