Jag är en fotograf i Umeå som brinner för genuina bilder

Det bästa jag vet är operfekta bilder med tonvis av känslor, värme och kärlek. Inga stela leenden eller konstiga poser, jag gillar när det är naturligt och äkta! Jag fotograferar även i hela Västerbotten och Sverige och har egen studio i centrala Umeå. Jag fullkomligt älskar att fotografera i utomhusmiljöer och hitta den perfekt magiska platsen för varje kund, och använder även drönare för att få till det där lilla extra.

110A6535web
FOTOGRAF I UMEÅ

Yurika Palmqvist

Jag fotograferar i Umeå, Västerbotten och i hela Sverige.

Jag fångar ögonblicken i Umeå, Västerbotten och runtom i hela Sverige.

Tillsammans skapar vi inte bara bilder utan berättelser. Varje bild jag tar är en del av din historia, och varje bild jag delar bär en bit av min själ.

Jag strävar efter att fånga den genuina känslan av ögonblicket. Vid varje session strävar jag efter en bild där alla möter kameran, men jag kommer inte att förlora mig i att jaga efter leenden riktade mot linsen. För mig handlar det om att fånga kärlek och familjer i rörelse, i deras naturliga skönhet.

Jag tror på att fånga det opoliserade, det äkta och det vackert ofullkomliga. För mig är det i de verkliga stunderna, fyllda av känslor, som magin i mina bilder uppstår. Det är det som gör mig till mig.

Korta fakta om mig

Ursprung

Jag kommer från Lima, Peru och flyttade med min mamma till Sverige 1992.

Ålder

Är nu inne på 39:e våren. Älskar livet.

Min stora kärlek

Är lyckligt gift med min stora kärlek Björn sedan 2005.

Familj

Är en stolt tvåbarnsmamma till Adrian och Vide. Är också en stolt hundmamma till vår älskade staffe Dante.

Personlighet

Jag älskar kramar, skratt och fina rosa saker. Trots en enorm energi och ett stort driv vill jag också kunna landa och grunda mig med ett stilla sinne och närvaro.

Värderingar

Jag brinner för alla människors lika värde och är en väldigt öppen person.

Här har du fotografen som levererar långt över förväntan på allt ifrån det professionella planet till det personliga! Önskar att jag hittat Yurika ännu tidigare i livet men nu släpper jag henne då aldrig! 🙏🏻

Julia Lundberg

Välkommen till studion

Kom gärna förbi och säg hej - jag bjuder på kaffe!

Skolgatan 39A
903 27 Umeå

070-322 50 81
kontakt@yurikaphotography.se