JAG SOM FOTOGRAF

Jag heter Yurika och driver Yurika Photography. Då mitt namn är ganska unik så kändes det bara naturligt att kunna föra det vidare till mitt företag för att på detta sätt göra den mer personligt.

Jag är 35 år, mamma till 2 underbara barn, gift med min stora kärlek Björn. Vår stora gemensamma intresse är hundar. Vi är den där familjen som skulle vilja helst 10 st hundar men inser våra begränsningar och har just nu en 5 månaders underbar liten staffordshirer valp vid namn Dante.

Jag kommer ifrån Peru, flyttade till Sverige då jag var 9 år så jag har många fina minnen från min hemland och pratar spanska flytande. Jag älskar musik, är tyvärr en sån där jobbig person som lyssnar sönder en låt i evighet och älskar också att dansa fult till mina barns stora fasa. En av mina stora sorg i livet är att vi endast har en enda bra bild ifrån vår bröllopsdag. Jag är verkligen ångerfullt att vi inte tänkte bättre och anlitade en bröllopsfotograf till vår stora dag. Är nog därför jag prestera högt när jag fotograferar era bilder för att ge er den glädje som jag hade velat ha själv. Jag fulgråter på varje bröllop och gråter minst lika mkt när jag redigerar era bilder framför datorn senare hemma.

Har ni fler frågor om vem jag är så ska ni känna er varmt välkomna att slänga iväg ett mejl till mig, blir så glad att få spontana fina mail ifrån er.

 

Yurika Photography riktar in sig bl.a. på fotografering för barn & familjer, bröllop, graviditeter och parfotografering. Jag älskar att träffa nya människor, få vuxna och barn att skratta, fånga personligheter och skönheten i allt det vackra. Att få dela min passion för fotografering med andra är det bästa jag vet. Jag strävar efter att ta bilder som hjälper dig att komma ihåg de speciella stunderna i livet. Efter den första kontakten med fotografering som yrke ökade intresset för foto mer än någonsin och sedan dess experimenterar jag mer; där jag vågar ta för mig i min professionella roll som fotograf och levererar stolt bilder för min omgivning.

 

Jag ser fram emot att få lära känna er!

FRÅGOR & SVAR

LEVERANS

Alla bilder levereras i en USB sticka. Jag träffar gärna er igen och levererar bilderna personligen. Önskas förstoringar eller tavlor så fråga gärna mig om detta via mail. Ca. pris på A4 250 kr, 310 gram (tjockt) fotopapper.

ANVÄNDNINGSRÄTT

Ni får använda bilderna fritt på internet, framkalla och skapa produkter. Bilderna får inte ändras på något sätt efter leverans, detta gäller även filter på t.ex. Instagram, göra bilderna svartvita. Ni får gärna använda bilderna som profil/omslagsbild på Facebook, då beskärs bilderna och det är inga problem. Vid publicering ska Yurika Photography anges som hänvisning.

BILDKVALITÉ

Bilderna levereras högupplöstasta på USB minne i JPG, storleken är 5760x3840px vilket möjliggör stora förstoringar av bilderna. Kunden godkänner fotografens bildstil enligt hemsidan och förstår att det endast är exempel på arbetsmaterial, levererat material kan skilja sig från hemsida och tidigare bröllop.

PROVFOTO

Provfoto – När du väljer en mellan/ stor så bokar vi ett datum som passar er. Väljer plats för fotografering. Dessa bilder kan ni använda er av för era inbjudningar eller vid bröllopsdagen.

OM JAG BOR PÅ EN ANNAN ORT KAN JAG ÄNDÅ BOKA DIG SOM FOTOGRAF?

Ja, det går jättebra att boka mig. Det som tillkommer är reseersättning på 40 kr/milen.

REDIGERING

Alla bilder sorteras ut och läggs i ett galleri som du sedan får tillgång till. Där efter väljer du själv vilka bilder jag ska redigera på gallerisidan och de skickas till mig. Vid barn och barn/gravid /porträttbilder är det ca 1-2 veckas leveranstid. Vid bröllop/högsäsong ca 3-5 veckor. Alla mina bilder redigeras enligt mina bilder på hemsida, Facebook och Instagram.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.