JAG SOM FOTOGRAF

Jag heter Yurika och driver Yurika Photography. Då mitt namn är ganska unik så kändes det bara naturligt att kunna föra det vidare till mitt företag för att på detta sätt göra den mer personligt.

Jag är 33 år, mamma till 2 underbara barn, gift med min stora kärlek Björn och matte till staffordshirer hunden Krut. Yurika Photography riktar in sig bl.a. på fotografering för företag, barn & familjer, bröllop, graviditeter och parfotografering. Jag älskar att träffa nya människor, få vuxna och barn att skratta, fånga personligheter och skönheten i allt det vackra. Att få dela min passion för fotografering med andra är det bästa jag vet. Jag strävar efter att ta bilder som hjälper dig att komma ihåg de speciella stunderna i livet. Efter den första kontakten med fotografering som yrke ökade intresset för foto mer än någonsin och sedan dess experimenterar jag mer; där jag vågar ta för mig i min professionella roll som fotograf och levererar stolt bilder för min omgivning.

FRÅGOR & SVAR

LEVERANS

Beräknad leveranstid för digitala bilder är ca 3 – 4 veckor efter fotografering. jag skickar oftast en tjuvkik på 5 bilder ca 1 vecka efter bröllopet. Dessa får ni givetvis använda obegränsat innan ni får alla bilder.

ANVÄNDNINGSRÄTT

Ni får använda bilderna fritt på internet, framkalla och skapa produkter. Bilderna får inte ändras på något sätt efter leverans, detta gäller även filter på t.ex. Instagram, göra bilderna svartvita. Ni får gärna använda bilderna som profil/omslagsbild på Facebook, då beskärs bilderna och det är inga problem. Vid publicering ska Yurika Photography anges som hänvisning.

BILDKVALITÉ

Bilderna levereras högupplöstasta på USB minne i JPG, storleken är 5760x3840px vilket möjliggör stora förstoringar av bilderna. Kunden godkänner fotografens bildstil enligt hemsidan och förstår att det endast är exempel på arbetsmaterial, levererat material kan skilja sig från hemsida och tidigare bröllop.

FÖRSTORINGAR

PROVFOTO

REDIGERING

OM JAG BOR PÅ EN ANNAN ORT KAN JAG ÄNDÅ BOKA DIG SOM FOTOGRAF?

Ja, det går jättebra att boka mig. Det som tillkommer är reseersättning på 40 kr/milen.