Boudoirfotografering i Umeå

Hylla din kropp med en boudoir-fotografering!

Har du alltid känt dig obekväm eller otrygg i din kropp? Känner du att du behöver en boost av självförtroende eller självtillit? Då är det dags att prova på en boudoir-fotografering!

Det handlar inte om att försköna eller förbättra ditt utseende, utan snarare om att hylla och fira din egen kropp – precis så som den är. Ingen kropp är perfekt, men alla kroppar är vackra på sitt eget unika sätt.

Tidigare var denna typ av fotografering ofta en romantisk gest gentemot en partner, men allt fler kvinnor väljer numera boudoir-fotografering som en present till sig själva. Sensuella bilder
som visar dig precis så vacker och självsäker som du är är en perfekt present till dig själv – du
förtjänar det!

2U9A6078

Trygg och lugn boudoirfotografering

För mig handlar boudoir-fotografering om att hylla vår kropp och vara stolta över oss själva, oavsett skavanker och komplex. För många kvinnor kan det vara en utmaning att visa sin sårbarhet och hylla sin kropp, men för mig är det viktigt att skapa en lugn och trygg miljö där du kan känna dig självsäker och bekväm.

Låt oss hylla och fira våra kroppar, tillsammans!

En av de vackraste historierna jag hört under en boudoir-fotografering kommer från en kvinna som delade med sig till mig. Hon berättade att hon hade sagt till sin partner att hon skulle vilja göra en sådan här fotografering i framtiden, men att hon först ville gå ner några kilon. Hennes partners svar var att han blev så ledsen när hon sa så, eftersom varje gång hon sa något nedsättande om sig själv, så stampade hon på det som han tyckte var det finaste i världen.

Detta är ett exempel på hur viktigt det är att vi lär oss att hylla, älska och respektera våra kroppar, precis som de är. Boudoir-fotografering handlar inte om vad samhället säger att en kvinna ska se ut som eller hur vi ska visa upp vår kropp på ett sätt som tillfredsställer andra. Det handlar om att älska dig själv och ditt unika utseende, och att våga visa upp dig själv på ett sätt som känns rätt för dig.

Jag tror på att skapa en trygg miljö där du kan utforska din självbild och lära dig att älska och hylla din kropp. Varje kvinna är vacker och unik på sitt eget sätt, och jag älskar att fånga det i mina bilder. Låt oss hylla och fira våra kroppar, tillsammans!

Praktiska detaljer vid boudoirfotografering

Nervositet

Det är vanligt att man känner nervositet innan fotograferingen, men det är en del av processen att övervinna sin nervositet och känna sig stolt över sig själv efteråt.

Kläder

Det är viktigt att man väljer kläder som man känner sig bekväm och fin i. Det är bra att ta med sig flera alternativ, helst med textil som har lite struktur istället för helt slät yta. Om man har några frågor eller funderingar om fotograferingen kan man alltid höra av sig till fotografen.

Plats

En boudoir-fotografering kan äga rum på olika platser, som i en studio, ett hotellrum eller någon annanstans efter önskemål. Ibland bokar fotografen ett hotellrum ca 2 gånger per år för att hinna fota så många som möjligt under en och samma period. Vill man ha information om nästa tillfälle kan man anmäla sig till fotografens nyhetsbrev. Det är möjligt att boka en session när som helst i fotografens studio eller på annan plats.

Pris

All fotografering är avgiftsbelagd med 750 kr. Det betyder att denna summa kommer att läggas på oavsett prispaket eller vid köp av enstaka bilder.

Priserna för boudoir-fotografering skiljer sig beroende på platsen där man väljer att fota. Vid bokning betalas 50 procent av priset, medan återstoden betalas efter fotograferingen.

Du får använda bilderna fritt därefter, önskar du framkalla bilder så hjälper jag givetvis dig med detta. Viktigast för mig är att du inte får ändra eller redigera om bilderna, det gäller även instagram filter.

Efter fotograferingen

Jag skickar alltid en förhandstitt på 1-3 st bilder redan dagen efter din fotografering. Sedan får du ett personligt webbgalleri och kan välja dina favoritbilder från sessionen. Fakturan skickas efter fotograferingen och när den är betald och du valt ut dina bilder så skickas bilderna hem till dig på ett fint USB. Bilderna levereras digitala och högupplösta.

Fine Art

Varje session inkluderar 10 st 13x18 Fine Art-bilder, som man får välja från ett lösenordskyddat webbaserat galleri när fotograferingen är färdig. Därifrån kan man också välja att köpa fler förstoringar, digitala filer, album m.m

Yurika är ett proffs ut i fingerspetsarna och förevigade vår dag på allra bästa sätt med jättefina bilder. Förutom fotograferingen så skapar hon en mängd mervärde - med tips och råd, stöd under dagen samt med omtänksamma medskick. Dessutom är hon en väldigt trevlig, rolig och fin person som man har full tillit till.

Karin Edenius

Yurika är duktig på att hitta rätt sätt just för dig att bli fotograferad på. Hon gör dig bekväm framför kameran trots att du aldrig egentligen vill stå framför den. Hon är en glädjespridare och sprudlar, vilket smittar av sig. Rekommenderar varmt att ni vänder er till henne för att fota de där speciella stunderna.

Sandra Carlsson

Startavgift

Vid all fotografering tillkommer det en startavgift. Det betyder att denna summa kommer att läggas på oavsett prispaket eller vid köp av enstaka bilder.

950 kr

Boka en boudoirfotografering

Boudoir-fotografering är för alla som vill, oavsett ålder och kroppsstorlek. Detta är en konstform och en fotografering som man gör för sin egen skull. Visst kan man ge bort bilderna till någon efteråt, men i grunden handlar det om upplevelsen och fotograferingen i sig.

Låter boudoir som något som du vill uppleva så ta kontakt med mig via kontaktsidan så bokar vi in ett telefonmöte eller träffas i min studio i centrala Umeå där vi går igenom eventuella önskemål och pratar om vad som är viktigt att tänka på innan fotograferingen.

6 000 kr

Boudoirfotografering i Umeå, svartvit boudoirbild

Professionell styling vid boudoirfotografering

Vi piffar till dig

Jag samarbetar med Tones Beauty i Umeå som hjälper till med all styling kring fotograferingen.

Läs mer här

FINE ART

Printar / Förstoringar

Ge era bilder nytt liv med fine art-printar av tjockt, syrafritt konstpapper av bästa kvalitet. Bilderna får en hög konstkvalitet och motivet ett imponerande djup. Beständigheten på utskrifterna sträcker sig till 100 år, vilket gör era bilder levande i många generationer! Fine art-printar är mina absoluta favoriter och en bildinvestering utöver det vanliga. Pappret har en av marknadens högsta färgomfång och tillverkas i 100 % bomull helt utan blektillsatser. Den fina, släta ytan och känslan gör pappret mångsidigt, och passar såväl utskrifter i färg som i svartvitt.

Boudoirfotografering Umeå, FINE ART liten tavelvägg
Liten tavelvägg

3 500 kr

Boudoirfotografering Umeå, FINE ART mellanstor tavelvägg
Mellanstor tavelvägg

4 500 kr

Boudoirfotografering Umeå, FINE ART stor tavelvägg
Stor tavelvägg

6 000 kr

Pris per st
 • 18x24 cm - 250 kr
 • 21x30 cm - 300 kr
 • 30x30 cm - 350 kr
 • 30x40 cm - 600 kr
 • 40x50 cm - 900 kr
 • 50x50 cm - 1 300 kr
 • 50x70 cm - 1 500 kr
 • 70x100 cm - 1 850 kr

Vid beställning av tavelpaket ingår ramar av svensktillverkat trä i svart eller vitt utförande och mäter 13 mm i bredd. Ramen levereras till er med floatglas och bakstycke med upphängningsöglor för både vertikal och horisontal placering på vägg. För Fine art-printar rekommenderas dock inget glas. Vid montering sätts glaset bakom motivet om ramen ska användas på annat vis vid senare tillfälle.

Album

Ett omsorgsfullt tillverkat album av hög kvalitet är det perfekta alternativet för dig som vill samla flera favoritbilder i en och samma produkt. Oavsett om du tidigare investerat i en bröllops-, familje- eller gravidfotografering får vi i ett album möjligheten att berätta er unika berättelse i sin helhet.

ALBUMEN ÄR BOKBUNDNA OCH HANDGJORDA

Pärmens utsida tillverkas i linne. Sidorna är tjocka i så kallat layflatutförande vilket inte ger några skarvar på uppslagen.

TITEL PÅ FRAMSIDA OCH FRAKT INGÅR I PRISET

Ett skyddande etui i linne erbjuds som tillval. Vid köp av fler än ett exemplar av samma fotoalbum i samma storlek erhåller du 10% rabatt på efterföljande album.

Boudoirfotografering Umeå, FINE ART album
Boudoirfotografering Umeå, FINE ART album

3 500 kr

 • Storlek 25 x 25 cm
 • 10 uppslag
 • Därefter 250 kr per extra uppslag
 • Det finns många väljer att välja mellan för omslaget
Boudoirfotografering Umeå, FINE ART album

4 500 kr

 • Storlek 30 x 30 cm
 • 10 uppslag
 • Därefter 250 kr per extra uppslag
 • Det finns många väljer att välja mellan för omslaget
Arbetsgång för album
 • Ni väljer ut cirka 150 favoritbilder genom att Gilla/Hjärtmarkera bilder i ert webbgalleri.
 • Med era bilder som grund gör jag ett layoutförslag och skickar till ert godkännande eller korrigering. Jag gör ofta cirka 30 uppslag i förslaget varpå ni väljer ett visst antal eller samtliga sidor.
 • Ni väljer hur många av mina uppslag ni önskar beställa (jag sänder utförligt prisförslag).
 • Ni väljer färg på linneomslaget samt eventuell text/stans för omslaget.
 • Album går på tryck och levereras hem till er.

Beräknad tillverkningstid är 45 dagar.