Boudoirfotografering i Umeå

Morgongåva eller egoboost – KALLA DET VAD DU VILL, vi skapar minnen för livet tillsammans. Det här är både roligt och en uppskattad present till någon speciell eller att ha själv som ett minne för livet. Mitt mål med denna fotografering är inte bara att leverera vackra bilder på dig utan även att skicka med dig en skön energikick efteråt. En känsla där man känner att allt bara klaffar, att man är snyggast, coolast, sexigast i världen.

Boudoirfotografering i Umeå, svartvit bild i boudoir-stil

Boudoirfotografering som ger en egoboost

Åtråvärd och sexig med stor självsäkerhet?

... det kanske inte det du tänker om dig själv och det är lätt att man sneglar på andra. En boudoirfotografering kommer att göra att du känner dig bekväm med din egen kropp och att du kan se dig själv som den starka och åtråvärda kvinna du är. Här spelar ingen roll hur du ser ut för alla kroppar är vackra precis som de är.

Det är dags att tycka om din kropp! Låt den sensuella delen av dig komma fram i ljuset!

Praktiska detaljer vid boudoirfotografering

Tidsåtgång

Varje fotografering är ungefär en timme lång, och på den tiden hinner du med 2-3 ombyten av kläder.

Plats, makeup & underkläder

Jag möter upp dig i ditt hem eller på ett hotellrum i Umeå, och om du har önskemål kring hår och makeup så bokar vi in det också. Jag har professionell hjälp utav Tone som hjälper dig med smink.

Fri användning

Du får använda bilderna fritt därefter, önskar du framkalla bilder så hjälper jag givetvis dig med detta. Viktigast för mig är att du inte får ändra eller redigera om bilderna, det gäller även instagram filter.

Fast avgift

All fotografering är avgiftsbelagd med 750 kr. Det betyder att denna summa kommer att läggas på oavsett prispaket eller vid köp av enstaka bilder.

Efter fotograferingen

Jag skickar alltid en förhandstitt på 1-3 st bilder redan dagen efter din fotografering. Sedan får du ett personligt webbgalleri och kan välja dina favoritbilder från sessionen. Fakturan skickas efter fotograferingen och när den är betald och du valt ut dina bilder så skickas bilderna hem till dig på ett fint USB. Bilderna levereras digitala och högupplösta.

Yurika är ett proffs ut i fingerspetsarna och förevigade vår dag på allra bästa sätt med jättefina bilder. Förutom fotograferingen så skapar hon en mängd mervärde - med tips och råd, stöd under dagen samt med omtänksamma medskick. Dessutom är hon en väldigt trevlig, rolig och fin person som man har full tillit till.

Karin Edenius

Yurika är duktig på att hitta rätt sätt just för dig att bli fotograferad på. Hon gör dig bekväm framför kameran trots att du aldrig egentligen vill stå framför den. Hon är en glädjespridare och sprudlar, vilket smittar av sig. Rekommenderar varmt att ni vänder er till henne för att fota de där speciella stunderna.

Sandra Carlsson

Startavgift

Vid all fotografering tillkommer det en startavgift. Det betyder att denna summa kommer att läggas på oavsett prispaket eller vid köp av enstaka bilder.

750 kr

Boudoirfotografering

Låter boudoir som något som du vill uppleva så ta kontakt med mig via kontaktsidan så bokar vi in ett telefonmöte eller träffas i min studio i centrala Umeå där vi går igenom eventuella önskemål och pratar om vad som är viktigt att tänka på innan fotograferingen.

6 000 kr

Boudoirfotografering i Umeå, svartvit boudoirbild

Professionell styling vid boudoirfotografering

Vi piffar till dig

Jag samarbetar med Tones Beauty i Umeå som hjälper till med all styling kring fotograferingen.

Läs mer här

FINE ART

Printar / Förstoringar

Ge era bilder nytt liv med fine art-printar av tjockt, syrafritt konstpapper av bästa kvalitet. Bilderna får en hög konstkvalitet och motivet ett imponerande djup. Beständigheten på utskrifterna sträcker sig till 100 år, vilket gör era bilder levande i många generationer! Fine art-printar är mina absoluta favoriter och en bildinvestering utöver det vanliga. Pappret har en av marknadens högsta färgomfång och tillverkas i 100 % bomull helt utan blektillsatser. Den fina, släta ytan och känslan gör pappret mångsidigt, och passar såväl utskrifter i färg som i svartvitt.

Boudoirfotografering Umeå, FINE ART liten tavelvägg
Liten tavelvägg

3 500 kr

Boudoirfotografering Umeå, FINE ART mellanstor tavelvägg
Mellanstor tavelvägg

4 500 kr

Boudoirfotografering Umeå, FINE ART stor tavelvägg
Stor tavelvägg

6 000 kr

Pris per st
 • 18x24 cm - 250 kr
 • 21x30 cm - 300 kr
 • 30x30 cm - 350 kr
 • 30x40 cm - 600 kr
 • 40x50 cm - 900 kr
 • 50x50 cm - 1 300 kr
 • 50x70 cm - 1 500 kr
 • 70x100 cm - 1 850 kr

Vid beställning av tavelpaket ingår ramar av svensktillverkat trä i svart eller vitt utförande och mäter 13 mm i bredd. Ramen levereras till er med floatglas och bakstycke med upphängningsöglor för både vertikal och horisontal placering på vägg. För Fine art-printar rekommenderas dock inget glas. Vid montering sätts glaset bakom motivet om ramen ska användas på annat vis vid senare tillfälle.

Album

Ett omsorgsfullt tillverkat album av hög kvalitet är det perfekta alternativet för dig som vill samla flera favoritbilder i en och samma produkt. Oavsett om du tidigare investerat i en bröllops-, familje- eller gravidfotografering får vi i ett album möjligheten att berätta er unika berättelse i sin helhet.

ALBUMEN ÄR BOKBUNDNA OCH HANDGJORDA

Pärmens utsida tillverkas i linne. Sidorna är tjocka i så kallat layflatutförande vilket inte ger några skarvar på uppslagen.

TITEL PÅ FRAMSIDA OCH FRAKT INGÅR I PRISET

Ett skyddande etui i linne erbjuds som tillval. Vid köp av fler än ett exemplar av samma fotoalbum i samma storlek erhåller du 10% rabatt på efterföljande album.

Boudoirfotografering Umeå, FINE ART album
Boudoirfotografering Umeå, FINE ART album

3 500 kr

 • Storlek 25 x 25 cm
 • 10 uppslag
 • Därefter 250 kr per extra uppslag
 • Det finns många väljer att välja mellan för omslaget
Boudoirfotografering Umeå, FINE ART album

4 500 kr

 • Storlek 30 x 30 cm
 • 10 uppslag
 • Därefter 250 kr per extra uppslag
 • Det finns många väljer att välja mellan för omslaget
Arbetsgång för album
 • Ni väljer ut cirka 150 favoritbilder genom att Gilla/Hjärtmarkera bilder i ert webbgalleri.
 • Med era bilder som grund gör jag ett layoutförslag och skickar till ert godkännande eller korrigering. Jag gör ofta cirka 30 uppslag i förslaget varpå ni väljer ett visst antal eller samtliga sidor.
 • Ni väljer hur många av mina uppslag ni önskar beställa (jag sänder utförligt prisförslag).
 • Ni väljer färg på linneomslaget samt eventuell text/stans för omslaget.
 • Album går på tryck och levereras hem till er.

Beräknad tillverkningstid är 45 dagar.