““That it will never come again is what makes life so sweet””

Att boka en lifestylefotografering är verkligen ett minne för livet! Vi ses hemma hos er där vi kommer få fina magiska bilder i er hemmamiljö. Dom här bilderna kommer ge minnen för barnen när dom ser tillbaka på sin barndom, vart dom bodde och hur ni en gång levde era liv. Jag fångar ögonblicket hemma hos er.

Vid lifestylefotografering spelar det ingen roll hur gamla era barn är, vi bokar en tid som passar er.

Fotograferingen sker hemma hos er inom Umeåområdet. Jag älskar att fotografera hemma hos er där både ni och barnen känner er mer avslappnade.

Vanligtvis sker fotograferingen i köket, sovrummet och vardagsrummet – vid matbordet, i sängen, soffan och golvet.

PRISER

LIFESTYLE SESSION

Vi befinner oss hemma hos er eller ert favoritställe däri och barnen trivs som allra bäst och känner sig hemma. Bilderna som vi tar vid denna session är för er men mest för era barn. Just för att ni tillsammans ska minnas tillbaka till det som varit. Vad vill ni komma ihåg? Är det nattningen med sagoläsning som ni vill minnas? Kanske är det frukosten när alla är samlade? Plask i badkaret? En härlig mysstund i sängen? Jag kommer gärna med förslag på hur era lifestyle kan se ut. Självklart är jag med och leker med barnen men jag är också bra på smyga iväg och stå i bakgrunden och fånga in allt som händer i era liv med min kamera.

Det jag fångar är ögonblick som har passerat och kommer aldrig tillbaka. Bilderna jag skapar tillsammans med er kommer vara ovärderliga för er i all framtid

Mina paketpriser börjar på 3500:-

1- 3 h timmar fotografering

Fotografering hemma hos er eller på valfri plats

Alla redigerade högupplösta digitala bilder ingår i priset, ca 40-50 bilder

Valfri förstoring på fineart-papper, 30×40 cm

Leverans på USB-sticka i fint paket

AVTAL & LEVERANS

Är det något vi ska tänka på innan fotograferingen?

Var er själva!

Ni behöver inte känna att ni ska städa eller känna att ni behöver ordna något inför fotograferingen. Jag älskar att föreviga er familj så som den är! Det är ok med damm och stök. Jag har det precis likadant hemma!  Är det något som vi skulle vilja flytta på under fotograferingen ordnar vi det då.

Det blir fint om ni matchar varandra färgmässigt. Ljusa och enfärgade plagg blir superfint!

Hur går fotograferingen till?

Oftast sker fotograferingen i köket, sovrummet och vardagsrummet – vid matbordet, i sängen, soffan och golvet.

Jag brukar vilja boka in fotograferingen på förmiddagen då ljusinsläppet är som bäst och att även barnen brukar vara som piggast då.

Under fotograferingen går det bra att ha flera ombyten.

Vi kommer avsätta ca 2 timmar för fotografering för att inte stressa och hinna med matpauser och skrattattacker och kanske nån blöjbyte.

Efter fotograferingen

Efter fotograferingen redigerar jag utvalda bilder. Bilderna ni får kommer ni få print- och webbanpassade. Webbilderna passar perfekt att använda på sociala medier och printbilderna för egna framkallningar.

Jag vill givetsvis visa upp era fina bilder på min hemsida, Instagram, Facebooksida och blogg. Men det är helt upp till er, vill ni inte det går det givetsvis bra.

Ni har fri användningsrätt på bilderna ni har köpt. Vilket betyder att ni får framkalla hur många bilder ni vill, ni får visa upp dem på era sociala medier  Jag blir jätteglad ifall ni anger mig som er fotograf på era bilder. Ni får dock inte redigera, ändra eller använda bilderna i kommersiellt bruk utan min tillåtelse.