Lifestylefotografering i Umeå

En lifestylefotografering handlar om att frysa små ögonblick i tiden. Vad vill du minnas från de där korta, värdefulla tidpunkterna i livet? Hur vill du minnas tiden då det fanns en nyfödd bebis i huset, då busiga gulliga syskon leker, eller hur ert hus såg ut?

Livet är ofta inte idylliskt och perfekt, så därför strävar jag att inte efter att skapa perfekta fotograferingar hemma hos er. Jag kommer hem till er och ni bara är som ni brukar, då gör jag mitt allra bästa jobb. Ingenting kommer att kännas tillgjort och ni kommer att få en mysig stund som förevigas i form av bilder, som ni kan glädjas över och minnas de där värdefulla ögonblicken för resten av livet.

Lifestylefotograf i Umeå, exempel på fotografering

Fånga livet som det är

Det enda ni behöver ha är tålamod samt tillit till mig som fotograf. Fotograferingar skiljer sig tidsmässigt åt, beroende på förutsättningarna. Små barn som behöver ta en matpaus då och då är givet, vi anpassar oss efter situationen. Jag förväntar mig inte en välstädat hem eller att barnen ska vara på gott humör. Mitt fokus är att fånga livet som det är!

Jag har själv barn och har många fina knep att använda mig av för att locka fram glada skratt hos er alla. Jag tänker att jag fångar er som ni är just denna dag, denna fina stund i er vardag. Jag tror på mutor, så därför tar jag oftast med fika på lifestylefotograferingen, och klubbor eller någon godispåse finns alltid i kameraväskan som belöning efteråt. Om ni vuxna är positivt inställda till fotograferingen och visar hur kul det är, så hänger barnen på!

Praktiska detaljer vid lifestylefotografering

Fast avgift

All fotografering är avgiftsbelagt med 750 kr. Det betyder att denna summa kommer att läggas på oavsett prispaket eller vid köp av enstaka bilder.

Klädval

Tänk på att ljusa och naturfärgade kläder gör sig fint på bild. Ta gärna med ombyte för omväxling. Under fotograferingen tar vi gärna pauser efter barnets behov.

Väder & plats

Jag föredrar att fotografera utomhus, utan tvekan. Speciellt i det varma motljuset som man får timmarna precis innan solen går ner, det är det bästa jag vet! Jag har även en fotostudio med olika bakgrunder och massor av rekvisita leksaker i alla möjliga former! Alternativ nummer tre är att jag kommer hem till er och fotar.

Om barnen inte är på humör, eller är blyga?

Lugn, det löser sig! Jag får ofta fina komplimanger av föräldrarna för mitt stora tålamod och mitt sätt med barnen. Det gäller bara att vara lugn och ta det i barnets takt! Jag leker tillsammans med dem, busar, kittlas, skojar, gör grimaser och pruttljud. Jag har har träffat många starka viljor och svårflörtade busfrön, men låter man det bara ta lite tid och anpassar sig efter barnen så brukar det alltid gå superbra!

Fri användning

Du får använda bilderna fritt därefter, önskar du framkalla bilder så hjälper jag givetvis dig med detta. Viktigast för mig är att du inte får ändra eller redigera bilderna, det gäller även instagram-filter.

Efter fotograferingen

Jag skickar alltid en förhandstitt på 1-3 st bilder redan dagen efter er fotografering. Någon vecka efter får du en länk till ditt personliga urval av dina bilder. Fakturan skickas efter fotograferingen och när den är betald och du valt ut dina bilder så skickas bilderna hem till dig på ett fint USB. Bilderna levereras digitala och högupplösta.

Lifestylefotografering med pappa & dotter

En lifestylefotografering i Umeå som fångade vardagen med pappa och dotter.

Yurika Photography, barnfotografering, barnfotograf, familjefotografering, familjefotograf, bröllopsfotografering, bröllopsfotograf, boudoirfotografering, boudoirfotograf, företagsfotografering, företagsfotograf, gravidfotografering, gravidfotograf, lifestylefotografering, lifestylefotograf, barn, familj, bröllop, boudoir, företag, gravid, lifestyle, umeå, västerbotten, fotografering, fotograf
Yurika Photography, barnfotografering, barnfotograf, familjefotografering, familjefotograf, bröllopsfotografering, bröllopsfotograf, boudoirfotografering, boudoirfotograf, företagsfotografering, företagsfotograf, gravidfotografering, gravidfotograf, lifestylefotografering, lifestylefotograf, barn, familj, bröllop, boudoir, företag, gravid, lifestyle, umeå, västerbotten, fotografering, fotograf

Lifestylefotografering i trygg miljö

Ett exempel på en lifestylefotografering i trygg familjemiljö i Umeå, skratt och lek lockas fram på ett naturligt sätt.

Fånga er livsstil med en lifestylefotografering

Bus i en trygg miljö. Jag skapar ett porträtt av er och det liv ni lever. Kom förbi min studio i Umeå så kan vi prata om hur vi kan skapa magi tillsammans. Jag bjuder såklart på kaffe!

Vi gav som en present till våran mamma att göra familjefotografering, jag min syster och vår mamma. Vi hitta Yurika via Instagram och tycker hon har super fina bilder och vi är mycket nöjda med att ha fotat med henne! Hon är väldigt professionell och gav en bra energi så man va bekväm framför kameran hade med sig idéer som va roligt att fota. Super trevlig och härlig vi är mycket nöjda!!

Johanna Asplund

Vi är mycket nöjda och en återkommande kund. Yurika har både fotograferat familjen och vårt dop. Vackra bilder och en fin förmåga att fånga in barnen.

Linda Tjälldén

Yurika fotade bilder på vår familj för några veckor sedan. Vi vågade inte hoppas på alltför mycket då våra vilda grabbar (3 resp. 5 år) inte är de lättaste att kontrollera, men Yurika fick det att vara som en lek för dem. De tyckte att det var en rolig stund och vi fick fantastiska bilder. Vi hann knappt komma hem innan vi fick vår första "sneak peek" på bilder. Supersnabb leverans och ett bra urval av olika bilder att välja mellan. Vi är supernöjda!

David Haglund

Fotograferingsavgift

Vid all fotografering tillkommer det en startavgift. Det betyder att denna summa kommer att läggas på oavsett prispaket eller vid köp av enstaka bilder.

950 kr

YP207468

Lilla paketet

 • 1 timme fotografering hemma hos er
 • Ni får ett webbgalleri med de samtliga utvalda bilderna (ca 50 st)
 • 10 st bilder ingår
 • 1 st A4 ingår
 • Levereras via ett webbgalleri

5 000 kr

YP2U9A2851

Stora paketet

 • 2 timmar fotografering hemma hos er
 • Ni får ett webbgalleri med de samtliga utvalda bilderna (ca 50 st)
 • 20 st bilder ingår
 • 1 st A3 ingår
 • Levereras via ett USB

7 500 kr

YP209714

Största paketet

 • 3 timmar fotografering hemma hos er
 • Ni får ett webbgalleri med de samtliga utvalda bilderna (ca 120 st)
 • Ca 40 st bilder ingår
 • 2 st A3 ingår
 • Levereras via ett USB samt ett webbgalleri med alla era bilder att visa familj och nära

9 500 kr

FINE ART

Printar / Förstoringar

Ge era bilder nytt liv med fine art-printar av tjockt, syrafritt konstpapper av bästa kvalitet. Bilderna får en hög konstkvalitet och motivet ett imponerande djup. Beständigheten på utskrifterna sträcker sig till 100 år, vilket gör era bilder levande i många generationer! Fine art-printar är mina absoluta favoriter och en bildinvestering utöver det vanliga. Pappret har en av marknadens högsta färgomfång och tillverkas i 100 % bomull helt utan blektillsatser. Den fina, släta ytan och känslan gör pappret mångsidigt, och passar såväl utskrifter i färg som i svartvitt.

Lifestylefotograf Umeå FINE ART
Liten tavelvägg

3 500 kr

Lifestylefotograf Umeå FINE ART
Mellanstor tavelvägg

4 500 kr

Lifestylefotograf Umeå FINE ART
Stor tavelvägg

6 000 kr

Pris per st
 • 18x24 cm - 250 kr
 • 21x30 cm - 300 kr
 • 30x30 cm - 350 kr
 • 30x40 cm - 600 kr
 • 40x50 cm - 900 kr
 • 50x50 cm - 1 300 kr
 • 50x70 cm - 1 500 kr
 • 70x100 cm - 1 850 kr

Vid beställning av tavelpaket ingår ramar av svensktillverkat trä i svart eller vitt utförande och mäter 13 mm i bredd. Ramen levereras till er med floatglas och bakstycke med upphängningsöglor för både vertikal och horisontal placering på vägg. För Fine art-printar rekommenderas dock inget glas. Vid montering sätts glaset bakom motivet om ramen ska användas på annat vis vid senare tillfälle.

Album

Ett omsorgsfullt tillverkat album av hög kvalitet är det perfekta alternativet för dig som vill samla flera favoritbilder i en och samma produkt. Oavsett om du tidigare investerat i en bröllops-, familje- eller gravidfotografering får vi i ett album möjligheten att berätta er unika berättelse i sin helhet.

ALBUMEN ÄR BOKBUNDNA OCH HANDGJORDA

Pärmens utsida tillverkas i linne. Sidorna är tjocka i så kallat layflatutförande vilket inte ger några skarvar på uppslagen.

TITEL PÅ FRAMSIDA OCH FRAKT INGÅR I PRISET

Ett skyddande etui i linne erbjuds som tillval. Vid köp av fler än ett exemplar av samma fotoalbum i samma storlek erhåller du 10% rabatt på efterföljande album.

Lifestylefotograf i Umeå, exempel på album
Lifestylefotograf i Umeå, exempel på album

3 500 kr

 • Storlek 25 x 25 cm
 • 10 uppslag
 • Därefter 250 kr per extra uppslag
 • Det finns många väljer att välja mellan för omslaget
Lifestylefotograf i Umeå, exempel på album

4 500 kr

 • Storlek 30 x 30 cm
 • 10 uppslag
 • Därefter 250 kr per extra uppslag
 • Det finns många väljer att välja mellan för omslaget
Arbetsgång för album
 • Ni väljer ut cirka 150 favoritbilder genom att Gilla/Hjärtmarkera bilder i ert webbgalleri.
 • Med era bilder som grund gör jag ett layoutförslag och skickar till ert godkännande eller korrigering. Jag gör ofta cirka 30 uppslag i förslaget varpå ni väljer ett visst antal eller samtliga sidor.
 • Ni väljer hur många av mina uppslag ni önskar beställa (jag sänder utförligt prisförslag).
 • Ni väljer färg på linneomslaget samt eventuell text/stans för omslaget.
 • Album går på tryck och levereras hem till er.

Beräknad tillverkningstid är 45 dagar.