LIFESTYLE

Med er personliga berättelse
i centrum

Det finns en del stunder här i livet som man bara skulle vilja fånga och stoppa ner i en liten burk så man kunde spara det för evigt. Det finns ett sätt att göra det på, med en fotografering. En fotografering med mig innebär i stort sett att jag kommer hem till er och hänger, ser vad som händer och dokumenterar det. Vi skippar det stela och tillgjorda, tar en fika och bara har det bra en stund.

FÖLJ MIG

Livet tillsammans

”Detaljer som små fingrar som letar sig in i ditt hår eller nyper dig i armen.”

 

Kramar, skratt och blickar – bilder som värmer i hjärtat. Detaljer som små fingrar som letar sig in i ditt hår eller nyper dig i armen. Kärleken. Närvaron. Jag tar alltid porträtt på barnen enskilt, men för mig är också bilderna på er alla tillsammans dem allra viktigaste. Det är bilderna som speglar vilka ni är, och vad ni vill minnas tillbaka till och framförallt vad era barn vill se.

 

Bilder på hela familjen betyder så mycket, för er som föräldrar, men även för barnen, och givetvis för framtiden. Vi lever i den digitala världen där alla bilder tas med mobiltelefonen, och som allra oftast stannar just där. Ambitionsnivån och viljan att skapa album kan vara hög men avbryts som oftast av vardagens alla måsten. Istället skapar det en känsla av stress och besvikelse för att man inte har tid. Detta vill jag hjälpa er med.

Startavgift

Vid all fotografering tillkommer det en startavgift. Det betyder att denna summa kommer att läggas på oavsett prispaket eller vid köp av enstaka bilder.

PRIS

750 kr

Startavgift

Vid all fotografering tillkommer det en startavgift. Det betyder att denna summa kommer att läggas på oavsett prispaket eller vid köp av enstaka bilder.

Startavgift

PRIS

750 kr

Paketpriser 2021

Här hittar ni årets olika prispaket. Välj det som passar er bäst.

1 timme

LILLA PAKETET
DETTA INGÅR

1h fotografering hemma hos er.

Ni får ett webbgalleri med de samtliga utvalda bilderna (ca 50st)

10st bilder ingår

1st A4 ingår

Levereras via ett webbgalleri

PRIS

4 500 kr

2 timmar

STORA PAKETET
DETTA INGÅR

2h fotografering hemma hos er.

Ni får ett webbgalleri med de samtliga utvalda bilderna (ca 50st)

20 st bilder ingår

1st A3 ingår

Levereras via ett USB

PRIS

6 000 kr

3 timmar

STÖRSTA PAKETET
DETTA INGÅR

3h fotografering hemma hos er.

Ni får ett webbgalleri med de samtliga utvalda bilderna (ca 120st)

Ca 40 stycken bilder ingår

 2 st A3 ingår

Levereras via ett USB samt ett webbgalleri med alla era bilder att visa familj och nära

PRIS

8500 kr

Förstoringar

Passa på att beställa en förstoring. Varför inte till en mor- eller farförälder.

Mellan

30×40

PRIS

500 kr

Stor

40×50

PRIS

650 kr

Störst

50×70

PRIS

800 kr

Låt fler familjemed-
lemmar få ta del av er glädje.

Låt fler familjemedlemmar få ta del av er glädje.

Tillval

Extra högupplösta bilder

PRIS

500 kr

Praktiska detaljer

Fast avgift

All fotografering är avgiftsbelagt med 750 kr. Det betyder att denna summa kommer att läggas på oavsett prispaket eller vid köp av enstaka bilder.

Klädval

Tänk på att ljusa och naturfärgade kläder gör sig fint på bild. Ta gärna med ombyte vid omväxling. Under fotograferingen så tar vi gärna pauser efter barnets behov.

Väder & plats

Jag föredrar att fotografera utomhus, utan tvekan. Speciellt i det varma motljuset som man får timmarna precis innan solen går ner, det är det bästa jag vet! Jag har även en fotostudio med olika bakgrunder och massor av rekvisita leksaker i alla möjliga former! Alternativ nummer tre är att jag kommer hem till er och fotar.

Fri användning

Du får använda bilderna fritt därefter, önskar du framkalla bilder så hjälper jag givetvis dig med detta. Viktigast för mig är att du inte får ändra eller redigera om bilderna, det gäller även instagram filter.

Om barnen inte är på humör, är gnälliga eller blyga?

Lugn, det löser sig! Jag får ofta fina komplimanger av föräldrarna för mitt stora tålamod och mitt sätt med barnen. Det gäller bara att vara lugn och ta det i barnets takt! Jag leker tillsammans med dem, busar, kittlas, skojar, gör grimaser och pruttljud. Jag har har träffat många starka viljor och svårflörtade busfrön, men låter man det bara ta lite tid och anpassar sig efter barnen så brukar det alltid gå superbra!

Efter fotograferingen

Jag skickar alltid en förhandstitt på 1-3 st bilder redan dagen efter er fotograferingen. Nån vecka efter får du en länk till ditt personliga urval av dina bilder. Fakturan skickas efter fotograferingen och den den är betald att du valt ut dina bilder så skickas bilderna hem till dig på ett fint USB. Bilderna levereras digitala och högtupplösta.

Jonas & Stella

Relation mellan far och dotter.

Jonas & Stella

Relation mellan far och dotter.

Frida & Kim

I trygg familjemiljö.

Frida & Kim

I trygg familjemiljö.

Bus & trygghet

I en trygg miljö, ett porträtt av er och det liv ni lever.

Bus & trygghet

I en trygg miljö, ett porträtt av er och det liv ni lever.

logotyp_yp_heart_symbol_hemsida_200x200px

Recensioner