Så står ni där. Hjärtat dunkar.

Du harklar dig, blundar och tar ett djupt andetag.

Äntligen är dagen här som du väntat på.

Er bröllopsdag!

Ni älskar det naturliga och genuina i en bild och vill ha med någon vid er sida som fångar både de stora men också de där små ögonblicken.
Ni tycker om att skratta och kramas mycket.
För er är känslan i bilden den viktigaste och vill ha er dag förevigad på ett äkta och avslappnat sätt. Ni har lagt ner mycket tid och engagemang i allt från de stora till de små detaljerna på ert bröllop och vill ha en glad och uppmärksam fotograf på er bröllopsdag.

Som er bröllopsfotograf kräver jag inte att ni behöver titta in i kameran utan jag vill föreviga de ögonblicken hos er som dem är där och då.

Äkta, genuina och naturliga!

Er stora dag kommer att vara fylld med lycka, glädje och kärlek därför behöver ni ha en fotograf som kan sitt jobb. Varje bröllop är unikt och jag älskar att få vidga era mål och önskningar för dagen. Tillsammans skapar vi minnen som ni blicka tillbaka på för resten av livet

PAKETPRISER 2019

3 timmar

3 h fotografering

100 st redigerade bilder

A3 förstoring

12 000 KR

6 timmar

6 h fotografering

250 st redigerade bilder

A3 förstoring

Provfotografering

20 000 KR

8 timmar

8 h fotografering

350 st redigerade bilder

2 st A3 förstoring

Provfotografering + bilder

Album med 30 st uppslag

27 000 KR

AVTAL & LEVERANS

AVTAL

Vid bokning skriver ni på ett avtal. Avtalet innehåller allt information om er bokning, leverans av bilder och om det som ingår i er bröllops paket som ni valt för att ni skall känna er säkra med det som vi kommit överens om. Avtalet skickas till er efter vi haft vår första möte, signeras vid ID Bank.

OM BOKNINGEN

För att kunna skapa de bästa förutsättningarna för er dag behöver vi träffas några veckor innan ert bröllop. Då ses vi för en fika eller ett skypemöte. Där lär vi känna varandra lite mer, vi pratar om era förväntningar och era funderingar. Här går vi också igenom checklistan ni får vid bokning och gör de sista inför er dag. Checklistan är något ni fyller i i samband med er planering som sen blir det jag utgår igår när jag fotograferar er dag.  Jag bokar inga brudpar utan att först ha träffat er för ett kostnadsfritt bröllopsmöte. Mötet tar ca 1 timme.

Ni bokar er bröllopsmöte med mig genom att sända ett mail med en kort beskrivning om er själva samt önskemål om en dag som passar er.För er som bokar 4 timmar eller mer så ingår ett lyxigt bokningspaket i samband med mötet.

BILDLEVERANS

Bilderna leveras 3-5 veckor efter fotografering i ett usb-minne. Önskar man köpa fler bilder eller fler förstoringar så går detta givetvis att ordna. Pris för album tillkommer.

BETALNING

När man har bokat ett datum kommer man att få betala 25% av den totala ersättningen. Denna summa fungerar som bokningsavgift, när denna betalning har skett så är bokningen bekräftad.Resterande 75% av den totala ersättningen ska erläggas av beställaren senast 14 dagar innan överenskommet fotograferingsdatum. Erläggs inte denna betalning senast 14 dagar innan överenskommet fotograferingsdatum så ses detta som avbokning av uppdraget från beställarens sida.

Avbokar ni mindre än 1 månad innan ert datum kommer jag att debiteras ni 50% på er bokning.

Resa och boende ingår i priserna inom Sverige.

REKOMENDATIONER