Låt mig få fotografera ert oförglömliga ögonblick

Er stora dag kommer att vara fylld med lycka, glädje och kärlek därför behöver ni ha en fotograf som kan sitt jobb. Varje bröllop är unikt och jag älskar att få vidga era mål och önskar för dagen. Tillsammans skapar vi minnen som ni kan blicka tillbaka för resten av livet.

PAKETPRISER 2019

3 timmar

3 h fotografering

100 st redigerade bilder

A4 förstoring

12 000 KR

6 timmar

6 h fotografering

250 st redigerade bilder

A4 förstoring

Provfotografering

20 000 KR

8 timmar

8 h fotografering

350 st redigerade bilder

2 st A4 förstoring

Provfotografering + bilder

Album med 30 st uppslag

27 000 KR

AVTAL & LEVERANS

AVTAL

Vid bokning skriver ni på ett avtal. Avtalet innehåller allt information om er bokning, leverans av bilder och om det som ingår i er bröllops paket som ni valt för att ni skall känna er säkra med det som vi kommit överens om. Avtalet skickas till er efter vi haft vår första möte, signeras vid ID Bank.

OM BOKNINGEN

Jag bokar inga brudpar utan att först ha träffat er för ett kostnadsfritt bröllopsmöte. Detta för att jag vill lära känna er, höra om vilka ögonblick som ni värderar mest samt får information utav er om hur vi planerar att lägga upp fotograferingen under dagen och framförallt för att ni ska känna att ni är i trygga händer. Mötet tar ca 1 timme. Ni bokar genom att sända ett mail med en kort beskrivning om er själva samt önskemål om en dag som passar er.För er som bokar 4 timmar eller mer så ingår ett lyxigt bokningspaket i samband med mötet.

BILDLEVERANS

Bilderna leveras 3-5 veckor efter fotografering i ett usb-minne. Önskar man köpa fler bilder eller fler förstoringar så går detta givetvis att ordna. Pris för album tillkommer.

BETALNING

När man har bokat ett datum kommer man att få betala 25% av den totala ersättningen. Denna summa fungerar som bokningsavgift, när denna betalning har skett så är bokningen bekräftad.Resterande 75% av den totala ersättningen ska erläggas av beställaren senast 14 dagar innan överenskommet fotograferingsdatum. Erläggs inte denna betalning senast 14 dagar innan överenskommet fotograferingsdatum så ses detta som avbokning av uppdraget från beställarens sida.

Avbokar ni mindre än 1 månad innan ert datum kommer jag att debiteras ni 50% på er bokning.

Resa och boende ingår i priserna inom Sverige.

REKOMENDATIONER