Låt mig få fotografera ert oförglömliga ögonblick

Er stora dag kommer att vara fylld med lycka, glädje och kärlek därför behöver ni ha en fotograf som kan sitt jobb. Varje bröllop är unikt och jag älskar att få vidga era mål och önskar för dagen. Tillsammans skapar vi minnen som ni kan blicka tillbaka för resten av livet.

PAKETPRISER

LILLA

3 h fotografering

100 st redigerade bilder

A4 förstoring

10 000 KR

MELLAN

6 h fotografering

250 st redigerade bilder

A4 förstoring

Provfotografering

15 000 KR

STOR

8 h fotografering

350 st redigerade bilder

2 st A4 förstoring

Provfotografering + bilder

Album med 30 st uppslag

25 000 KR

AVTAL & LEVERANS

AVTAL

Vid bokning skriver ni på ett avtal. Avtalet innehåller allt information om er bokning, leverans av bilder och om det som ingår i er bröllops paket som ni valt för att ni skall känna er säkra med det som vi kommit överens om. Efter avtalet är signerat utav er skickas en faktura till på 50% av paketets pris till er. Resterande summan faktureras till er då bilderna levereras till er.

Avbokar ni mindre än 1 månad innan ert datum kommer jag att debitera er 50% på er bokning.

Resa och boende ingår i priserna inom Sverige.

OM BOKNINGEN

Jag bokar inga brudpar utan att först ha träffat er för ett kostnadsfritt bröllopsmöte. Detta för att jag vill lära känna er, höra om vilka ögonblick som ni värderar mest samt får information utav er om hur vi planerar att lägga upp fotograferingen under dagen och framförallt för att ni ska känna att ni är i trygga händer. Mötet tar ca 1 timme. Ni bokar genom att sända ett mail med en kort beskrivning om er själva samt önskemål om en dag som passar er. Jag återkommer alltid med svar inom 24 timmar.

BILDLEVERANS

Bilderna leveras 3-4 veckor efter fotografering i ett usb-minne. Önskar man köpa fler bilder eller fler förstoringar så går detta givetvis att ordna. Pris för album tillkommer.

BETALNING

När man har bokat ett datum kommer man att få betala 1/2 av priset sedan resterande 2/3 av priset vid val av bilder.
REKOMENDATIONER