Lifestylefotografering i Östersund

Jag vill visa er bilder från en av mina favoriter av de fotograferingar jag gjort i höst, denna gång i Östersund hos fina S & D i deras nybyggda hus.

Det var så kul att få träffa detta par och fotografera dem i sitt hem, fånga deras vardag och bevara livets små ögonblick; något så enkelt som att sitta tillsammans och njuta av en kopp kaffe och se sig mätta på Storsjön utanför fönstret. Till denna fotografering använde jag min drönare för att fotografera utsidan av huset. Jag lyckades verkligen fånga en solstråle i bilden, vilken paret senare valde som sin favoritbild. Den har nu blivit en tavla som pryder deras entré. Wow!

Lifestylefotograf i Umeå, lifestylefotografering
Lifestylefotograf i Umeå, lifestylefotografering

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *