Provfotografering innan bröllopsdagen

I alla mina större bröllopspaket ingår en provfotografering inför bröllopsdagen, förutsatt att vi har möjlighet att ses innan såklart. Tanken med denna fotografering är att ni som brudpar ska få prova på att stå framför kameran innan det är dags på riktigt, så att ni får känna att det inte är så avancerat.

När jag får höra efter provfotograferingen,

”Åh, nu känns det här med fotografering inte lika läskigt längre”

…då vet jag att mitt uppdrag har slutförts!

Att vara nervös inför en bröllopsfotografering är helt naturligt, och jag skulle säga att 8 av 10 är supernervösa! Mitt jobb är egentligen inte alls att låta er posera. Mitt jobb är att få er så avslappnade framför kameran att ni egentligen inte tänker på den alls. Vi ska en avslappnad och rolig stund tillsammans och oftast är det faktiskt den enda stunden på hela dagen det bara är ni två ❤️

Så njut av varje stund, för när dagen kommer, så går den så fort. Låt mig ta hand om er och jag lovar att ni bara kommer känna er avslappnade och boostade med kärlek!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *